Een veilige plek
Bredania Warehousing beschikt in Breda over een magazijn van ruim 400 m2 met moderne laad- en losfaciliteiten. Dit magazijn is volledig beveiligd, geïsoleerd en verwarmd. Zowel in de winter als in de zomer worden uw goederen hier onder de juiste condities opgeslagen.

Uw spullen in goede handen
Heeft u zelf weinig ruimte om materiaal op te slaan? Dan is opslag bij Bredania ideaal. Als u uw materiaal nodig heeft, zorgen wij dat het op de juiste bestemming komt. Op de juiste tijd. Handig voor beursmateriaal, voorraden of promotieartikelen. Als het nodig is kunnen we het voor u in-of verpakken, vervolgens aanbieden bij het postagentschap of zelf bezorgen op het juiste adres. U vindt bij ons alle logistieke disciplines onder één dak. Opslag kan al vanaf één pallet. Voor een paar dagen tot een aantal weken, maanden of zelfs een jaar.

Met eigen ogen zien?
U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen in ons magazijn in Breda. Wij laten u graag persoonlijk zien hoe wij met alle goederen omgaan, op welke manier we de zaken opslaan en hoe het pand beveiligd is. Maak gerust een afspraak.